sâmbătă, 29 iulie 2017

Rough Night (2017)

Gen: Comedie

Distributie: Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Zoë Kravitz, Jillian Bell, Ilana Glazer

Regizor: Lucia Aniello [aflata la primul lungmetraj]

Buget: 20.000.000 $
Incasari: 76.000.000 $ (pana acum)

Nota Gealapa: 5.70
Metascore: 51/100

Lucrurile se precipita pentru un grup de prietene care angajeaza un stripper pentru o petrecere a burlacitelor in Miami.

Acesta este probabil cel mai misandru film pe care l-am vazut. Este un film exclusiv pentru femei, cu umor dedicat lor si cu drame specifice lor. In nici un film misogin femeile nu au fost prezentate atat de nerealist cum sunt prezentati barbatii aici. Trecand peste acest aspect, nici macar nu este un film bun. Scenele cu adevarat amuzante sunt foarte putine. Impresia generala este aceea de film de duzina. Este doar un Hangover feminin esuat.

Distributia este asa si asa. Pe de o parte o avem pe Scarlett johansson, o actrita importanta, care depune tot efortul pentru a ridica filmul si incearca sa ridice si nivelul colegelor sale de platou,d ar zbaterea ei a fost zadarnica. La polul opus este Jillian Bell, la fel de enervanta ca intotdeauna si atat de stridenta ca uneori mi-am pierdut concentrarea.

In ciuda unei povesti foarte simple, filmul nu reuseste sa fie cursiv si sare haotic si enasteptat la diferite grupuri de oameni acre au legatura doar tangential, lucru destul de deranjant. Oricat de misogin ar suna, cele mai amuzante scene din film au fost oferite tot de partea masculina a distributiei, asa ostracizata cum a fost.Daca aveti vreun gand sa vedeti acest film, mai bine uitati-va la Bridesmaids. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!