duminică, 23 iulie 2017

The Boy (2016)

Gen: Thriller, Horror

Distributie: Lauren Cohan, Rupert Evans, James Russell, Jim Norton, Diana Hardcastle

Regizor: William Brent Bell [a mai regizat: Wer(2013), The Devil Inside(2012), Stay Alive(2006), Sparkle and Charm(1997)]

Buget: 8.000.000 $
Incasari: 60.100.000 $

Nota Gealapa: 6.40
Metascore: 42/100

O dadaca din America este socata ca baiatul de acre trebuie sa aiba grija la noii sai angajatori britanici este de fapt o papusa in marime naturala. Dupa ce incalca o serie de reguli, evenimente suspecte o faca a creada ca papusa ar putea avea viata.

Un film interesant care m-a lasat cu sentimente amestecate. Intriga pare originala la inceput si este destul de bizara. Inceputul este destul de greoi, dar se construieste incet o stare de tensiune care duce spre un punct culminant absolut neasteptat. Din pacate, asa neasteptat cum este, acest punct culminant transforma filmul intr-unul mediocru si avem parte in ultimele zece minute de o compilatie de clisee din filmele de groaza.

Distributia nu ne sune nimic din punct de vedere al numelor si nici nu avem parte de vreo prestatie remarcabila. As scoate-o in evidenta totusi pe protagonista Lauren Cohan, care a avut o interpretare naturala si credibila si care mi-a starnit interesul de a o ami vedea si in alte filme.

Cu un buget destul de mic si cu o intriga desi originala, destul de simpla, as pune toate lucrurile bune care se intampla in acest film pe seama regizorului William Brent Bell, care nu are un portofoliu foarte mare de filme, dar a produs cateva filme horror interesante. Cinematografia, editarea si dinamica sunt foarte reusite, iar astea i se datoreaza. Il recomand cu incredere. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!