sâmbătă, 1 iulie 2017

Sleeping with Other People (2015)

Gen: Comedie

Distributie: Jason Sudeikis, Alison Brie, Jordan Carlos, Margarita Levieva, Charles Cain

Regizor: Leslye Headland [a mai regizat: Bachelorette(2012)]

Incasari: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 6.55
Metascore: 64/100

Un afemeiat politicos si o dependenta de sex formeaza pornesc o relatie platonica, care ii ajuta sa isi refaca vietile pe masura ce devin atrasi unul de celalalt.

O comedie care intareste mesajul ca nu poate exista o prietenie intre un barbat si o femeie, mesaj cu care sunt din ce in ce mai de acord. Filmul incepe ca o comedie, dar se transforma pe parcurs aproape intr-o drama romantica si pe masura ce devine mai serios devine si mai putin agreabil. Filmul reuseste sa fie amuzant, chiar si in lipsa originalitatii. Sunt destule scene amuzante care sa compenseze. Ca majoritatea comediilor romantice insa, are un final la fel de previzibil ca posibilitatea unui tren CFR sa intarzie iarna.

Distributia nu este rea de loc. Jason Sudeikis a inceput sa imi placa in ultima vreme, iar personajul asta este fix in zona lui de confort, lucru din care a rezultat o prestatie solida. Alison Brie, despre care aveam sentimente amestecat pana acum, nu numai ca a oferit o interpretare foarte buna, dar dupa acest film a intrat si pe lista mea de femei cu care o sa imi compar viitoarea nevasta si o sa o judec ca nu se ridica la inaltimea lor.

In ciuda predictibilitatii, filmul este suficient de intelinget si de viu, incat timpul petrecut vizionandu-l sa nu devina un regret. Sunt cateva lucruri lipsite de logica pe ici pe colo, dar absolut tolerabile, iar per total filmul este unul agreabil care merita vazut. Trailer:




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!