sâmbătă, 22 iulie 2017

Baywatch (2017)

Gen: Comedie

Distributie: Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario, Priyanka Chopra, Kelly Rohrbach

Regizor: Seth Gordon [a mai regizat: Identity Thief(2013), Horrible Bosses(2011), Freakonomics(2010), Four Christmases(2008), The King of Kong: Fistful of Quarters(2007)]

Buget: 69.000.000 $
Incasari: 230.000.000 $ (pana acum)

Nota Gealapa: 6.20
Metascore: 37/100

Salvamarul devotat Mitch Buchannon are unele divergente cu un nou recrut, in timp ce incearca sa descopere un complot care ii ameninta plaja.

Era clar de la inceput ca filmul asta se vrea o caterinca totala si ca nu o sa se ia deloc in serios. S-a gasit o intriga oarecare pentru a invia un brand foarte popular in anii '90 si s-a dat drumul la distractie. Bineinteles ca daca il judecam ca la carte o sa gasim o gramada de defecte, de la o intriga superficiala, pana la multele stereotipuri pe care ni le ofera. Eu cred ca ar trebui sa privim acest film ami relaxati si sa ne bucuram de nenumaratele scene amuzante si glume reusite.

Distirbutia a fost aleasa foarte inspirat dupa parerea mea, cel putin partea masculina. Dwayne Johnson se descurca foarte bine in astfel de roluri, iar conflictul sau din film cu Zac Efron a fost unul foarte credibil. Jon Bass a fost si el foarte simpatic si prezenta sa a asigurat un umor suplimentar. Fetele nu s-au descurcat chiar bine, dar au fost foarte frumoase, lucru esential pentru Baywatch.

Poate parea un film accesibil tuturor la prima vedere, dar copiii nu prea au ce cauta sa il vada. Este pin de nuditate si limbaj licentios. Scenariul propune o multime de referinte savuroase si nu se fereste nici de umor ieftin mai mult sau mai putin reusit. Este un film foarte distractiv, cu cateva aparitii surprinzatoare, foarte amuzant si sunt convins ca nu va dura mult pana s eva discuta de un sequel. Il recomand cu inceredere.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!