marți, 4 iulie 2017

Hotel Transylvania 2 (2015)

Gen: Animatie, Familie, Comedie

Distributie: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Steve Buscemi

Regizor: Genndy Tartakovsky [a mai regizat: Hotel Transylvania(2012), Samurai Jack: The Premiere Movie(2001), Dexter's Laboratory: Ego Trip(1999)]

Buget: 80.000.000 $
Incasari: 925.000.000 $

Premii:
- Favorite Animated Movie, Kids' Choice Awards, USA 2016

Nota Gealapa: 7.25
Metascore: 44/100

Dracula si prietenii lui incearca sa scoata la suprafata monstrul din nepotul lui jumatate om, jumatate vampir, pentru a o impiedica pe Mavis sa plece de la hotel.

Daca primul film al seriei a fost in egala masura pentru adulti si copii, acesta este dedicat mai degraba copiilor, dar sunt in continuare destule referinte si glume pentru parinti. Era de asteptatsa fie mai slab decat primul film si asta se si intampla, dar este in continuare amuzant si palpitant. Sper ca al treilea film al seriei sa nu coboare stacheta si mai jos. Filmul nu este la fel de original ca primul si asta il face sa sufere serios.

Distributia ramane punctul forte al acestei francize. Suntatatea nume mari din comedie si nu numai care au colaborat la acest proiect, incat tind sa cred ca cea mai mare parte din buget a fost cheltuita pe onorariile lor, dar absolut meritat dupa parerea mea pentru ca vocile suna excelent.

Ce functioneaza inca in favoarea filmului este calitatea animatiei, ramasa la fel de buna, dar si ritmul alert care te tine in priza in permanenta. Personajele sunt in mare parte aceleasi din primul film, dar si cele noi adaugate sunt dezvoltate la fel de bine si se ridica la aceleasi standarde. Ramane un film excelent pentru toata familia, pe care il recomand cu incredere. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!