sâmbătă, 22 iulie 2017

Keeping Up with the Joneses (2016)

Gen: Actiune, Comedie

Distributie: Zach Galifianakis, Isla Fisher, Jon Hamm, Gal Gadot, Patton Oswalt

Regizor: Greg Mottola [a mai regizat: Clear History(2013), Paul(2011), Adventureland(2009), Superbad(2007), The Daytrippers(1996)]

Buget: 40.000.000 $
Incasari: 43.000.000 $

Nota Gealapa: 6.25
Metascore: 34/100

Un cuplu din suburbii este implicat intr-un complot international, dupa ce afla ca vecinii lor aparent perfecti sunt spioni guvernamentali.

Intriga acestui film este departe de a fi originala, astfel ca ar fi trebuit sa compenseze printr-o executie impecabila, dar acest lucru nu se intampla. Iti mentine in permanenta un zambet in coltul gurii, dar nu imi aduc aminte vreun moment care sa imi fi provocat un hohot de ras. Este previzibil din primul pana in ultimul minut. Propune doar o mana de scene interesante, iar in rest parca ar fi doar remakeuri ale unor scene din filme mai vechi.

Distributia este interesanta din punct de vedere al numelor, dar castingul cred ca a fost facut gresit. Exista unii actori de comedie cu un stil propriu, care nu este pentru toata lumea si rareori doia semenea actori isi gasesc locul in acelasi film. Experimentul de aici care ii aduce impreuna pe Zach Galifianakis si Isla Fisher este unul mai degraba nereusit. As spune ca cea mai buna interpretare a oferit-o Gal Gadot, dar prestatia ei nu ridica prea mult nivelul filmului.

Comediile cu spioni vor fi mereu agreabile si isi vor gasi niste fani, pentru simplul fapt ca pot fi destul de imprevizibile si ofera posibilitati nelimitate. Sunt convins ca si acest film a strans un grup semnificativ de oameni care l-au indragit. Cea mai importanta conditie pentru a va placea acest film este sa nu va asteptati sa vedeti vreo capodopera. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!