vineri, 21 iulie 2017

Taken 3 (2014)

Gen: Actiune, Thriller

Distributie: Liam Neeson, Forest Whitaker, Maggie Grace, Famke Janssen, Dougray Scott

Regizor: Olivier Megaton [a mai regizat: Taken 2(2012), Colombiana(2011), Transporter 3(2008), The Red Siren(2002), Exit(2000)]

Buget: 48.000.000 $
Incasari: 595.000.000 $

Premii:
- Film Music, BMI Film & TV Awards, 2015
- Location Team of the Year - Independent Feature Film, California on Location Awards, 2014
- Favorite Thriller Movie, People's Choice Awards, USA 2014

Nota Gealapa: 6.85
Metascore: 26/100

Fostul agent guvernamental Bryan Mills, este acuzat de o crima brutala pe care nu a comis-o. In timp ce este urmarit, Mills isi foloseste talentele pentru a-l gasi pe adevaratul ucigas si pentru a-si dovedi nevinovatia.

Din fericire acest al treile film al trilogiei Taken nu este mai slab decat predecesorul tau. Este cam la nivelul lui Taken 2. Scenaristii s-au dat peste cap sa gaseasca o intriga care sa fie credibila si sa aduca un suflu nou filmului si in mare parte au reusit. Ba mai mult, cu aceasta noua intriga si la modul in care s-a terminat filmul s-ar mai putea face lejer inca trei Taken. Scenele de actiune sunt de o calitate buna, cum ne-a obisnuit de altfel aceasta franciza.

Distributia a fost si ea completata cu cateva nume interesante care sa o faca mai atractiva si am vazut prestatii decente de la noii membri ai echipei, in frunte cu Forest Whitaker. Liam Neeson a evoluat in nota lui obisnuita, poate ce ceva mai mult chef decat in filmul precedent. Totusi, nici o interpretare cu adverat remarcabila, dar nici nu cred ca astepta cineva asa ceva.

Titlul nu ami are de aceasta data nici o legatura cu actiunea din film, dar inteleg motivele de marketing pentru care a fost pastrat. Este ciudat cum in ciuda destulor absurditati pe care le-am observat, scenariul reseste sa aibe totusi o oarecare coerenta. Per total, seria Taken ne ofera inca un film agreabil, pe care vi-l recomand. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!