luni, 3 iulie 2017

Joe Dirt 2: Beautiful Loser (2015)

Gen: Comedie

Distributie: David Spade, Brittany Daniel, Chritopher Walken, Patrick Warburton, Mark McGrath

Regizor: Fred Wolf [a mai regizat: Mad Families(2017), The House Bunny(2008), Strange Wilderness(2008)]

Nota Gealapa: 4.95

Joe Dirt ajunge cumva in trecut si incearca sa se intoarca in prezent la familia lui.

Primul Joe Dirt nu a fost cine stie ce punct de plecare pentru o franciza, dar iata ca a aparut un sequel, asa cum era de asteptat, chiar mai prost decat primul film. Acest gen de comedii apartin anilor '90. Umorul asta ieftin nu mai este la moda. Filmul arata la fel de rau ca si primul, doar ca glumele sunt mai proaste, Vreo doua-trei isi ating tinta, dar restul nu produc nici o reactie.

Distributia este singura parte buna a filmului. Este interesant de vazut cum nume serioase ale industriei cinematografice au acceptat sa se maimutareasca intr-un asemenea proiect. Aparitia lui Patrick Warburton este o aditie reusita la distributie, fiind unul dintre cei mai amuzanti actori din acest film.

Filmul are destule referinte interesante si incearca sa parodieze partial alte filme cunoscute, dar nu toate paralelele au fost chiar reusite. Nu este nimic exceptional la acest film, dar cu toate astea, m-as risca sa il recomand celor care au chef de niste umor ieftin pe acre sa il uite in zece minute. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!