duminică, 2 iulie 2017

Skin Traffik (2015)

Gen: Actiune, Crima

Distributie: Mickey Rourke, Dominique Swain, Daryl Hannah, Eric Roberts, Michael Madsen

Regizor: Ara Paiaya [a mai regizat: Instant Death(2017), The Suppressor(2011), Maximum Impact(2008), Death List(2006), Night Driver(2005)]

Nota Gealapa: 4.55

Un asasin incearca sa salveze o tanara din mana unor traficanti de carne vie.

 Un fiasco ce poate fi considerat un tutorial despre cum sa nu faci un film, asta ar putea fi descrierea Skin Traffik. Intriga extrem de slaba si cu multe gauri este pusa in scena execrabil. Scenele de actiune sunt o gluma proasta, iar scenariul propune niste dialoguri care nu ar fi luate in serios nici la scoala de cinematografie pentru autisti. Desi practic am asistat la actiune nonstop, mi-e greu sa imi amintesc cand m-am plictisit ultima data atat de tare la un film.

Distributia m-ar fi dat pe spate daca eram in 1987. Acum toate aceste nume de actori la pensie, cu maini tremurande care tradeaza o viata plina de vicii si obligatia de a munci pentru a acoperi datorii, au ca rezultat doar prestatii jenante, rigide cu "ajutorul" carora acesti actori relevanti candva imbatranesc acum urat.

Se vrea a fi un film de categoria B respectabil, extravagant si ticsit de actiune, dar esueaza lamentabil. Nu stiu cine si de ce ii mai da bani pentru a face filme lui Ara Paiaya, a carui asa numita cariera consta doar din filme proaste in care se distribuie singur, pentru ca nu este in stare sa convinga pe altcineva in afara de el ca are talent. Daca vedeti coperta acestui film mai aproape de doi metri de dvs. fugiti cat va tin picioarele. Mergeti la teatrul Tandarica pentru ca sigur acolo se va juca ceva mai palpitant.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!