luni, 26 iunie 2017

The Ridiculous 6 (2015)

Gen: Comedie, Western

Distributie: Adam Sandler, Terry Crews, Jorge Garcia, Taylor Lautner, Rob Schneider

Regizor: Frank Coraci [a mai regizat: Blended(2014), Here Comes the Boom(2012), Zookeeper(2011), I'm in Hell(2007), Click(2006)]

Buget: 60.000.000 $

Nota Gealapa: 5.50
Metascore: 18/100

Un proscris crescut de indieni descopera ca are cinci frati vitregi, iar impreuna pleaca intr-o misiune in incercarea de a-si gasi tatal.

Exact ca si titlul sau, acest film este ridicol. Mult prea lung pentru o comedie, filmul este plin de contradictii si nu imi exlplic cum a ajuns sa fie un esec, pentru ca nimic nu anunta asta. Bugetul foarte mare pentru o comedie, era cumva o garantie ca vom vedea ceva deosebit. Fiind prea lung insa, scenele de umor foarte bun, care exista din plin, au fost sufocate de mediocritatea care le inconjoara, astfel ca pentru fiecare gluma buna exista doua rasuflate.

Distributia promitea si ea ca voi vedea o comedie memorabila. Sunt foarte multe nume mari ale industriei si cu toate astea ceva nu a mers. Intre unii nu a fost chimie, altii au oferit prestatii slabe, iar pe altii nu i-a ajutat scenariul. Pana la urma cred ca au fost prea multi actori importanti si a fost ca o ciorba esuata in care pui ingrediente bune, doar ca in cantitate prea mare.

Surprizantor este faptul ca acest film a fost produs de Netflix, care nu prea daduse rateuri pana acum. Este genul ala de film la care te prinzi cat de rau este cam dupa 30 de minute, dar daca tot ai ajuns pana acolo rabzi pana la capat. Merita vazutdoar pentru mana de scene reusite care exista si pentru a vedea la lucru un numar urias de catori de comedie relevanti. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!