duminică, 18 iunie 2017

Sharknado 3: Oh Hell No! (2015)

Gen: Horror, SF

Distributie: Ian Ziering, Tara Reid, Cassandra Scerbo, Frankie Muniz, Ryan Newman

Regizor: Anthony C. Ferrante [a mai regizat: Forgotten Evil(2017), Sharknado 4: The 4th Awakens(2016), Sharknado 2: The Second One(2014), Sharknado(2013), Hansel & Gretel(2013)]

Nota Gealapa: 4.65

O tornada monstruoasa dezlantuie rechini feroce din Washington pana in Orlando.

Spre deosebire de alte francize, aceasta a incput jos si isi face drum incet, incet catre varf. Bine, mai are doua eternitati pana ajunge, dar progresul exista. Acesta este cel mai bun film al seriei si cel mai scandalos. Rechini ajunsi in spatiu, patrunderea in atmosfera in interiorul unui rechin precum si nasterea unui copil tot intr-un rechin sunt doar cateva din suprizele pregatite de Sharknado 3. Nu stiu cum de au reusit membrii distributiei sa fie asa seriosi, pentru ca mie mi s-a parut hilar tot ce am vazut.

Nucleul distributiei este aceeasi din primele doua filme. Nu sunt interpretari care sa dea pe cineva pe spate, dar din nou spun ca merita apreciat efortul lor de a trata cu seriozitate ipostazele in care sunt puse personajele lor. O scoatem din discutie pe Tara Reid care este absolut ingrozitoare ca intotdeauna. Nici David Hasselhoff nu e rau si senzatia era oricum ca e doar o chestiune de timp pana o sa apara si el.

Ajung sa cred ca aceasta franciza nu va avea un sfarsit prea curand. Deja parca o vara nu e completa fara sa apara un Sharknado si abia astept sa vad ce ne-a pregatit cel de-al patrulea. Aceste filme sunt un fel de junk food pentru creier. Iti omoara multi neuroni, dar sunt asa de "gustoase"... Parerea mea este ca cei care nu au vazut nici un Sharknado sunt exact ca cei care nu au profil pe Facebook: niste hipsteri moralisti, rupti de lume, carora le e frica acum sa mai incerce pentru e posibil sa le placa. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!