vineri, 2 iunie 2017

Cat Run 2 (2014)

Adăugați o legendă
Gen: Actiune, Comedie

Distributie: Scott Mechlowicz, Alphonso McAuley, Winter Ave Zoli, Vanessa Branch, Leonardo Nam

Regizor: John Stockwell [a mai regizat: Kickboxer: Vengeance(2016), Countdown(2016), In the Blood(2014), Kid Cannabis(2014), Seal Team Six: The Raid on Osama Bin Laden(2012)]

Nota Gealapa: 5.30

Un filmulet de actiune obraznic, despre o escorta de lux cu conexiuni militare. Dupa o orgie care se transforma intr-un masacru, cei doi detectivi stangaci din primul film preiau cazul si descopera un secret militar pe care si-ar fi dorit sa nu il afle.

Primul Cat Run nu a fost vreo capodopera, dar acesta nu se apropie nici pe departe de el. Acesta este mult mai haotic si lipsit de sens, iar putinele efecte vizuale sunt de o calitate indoielnica. Actiunea se desfasoara pe repede inainte, sarind necontrolat de la povestea principala, la unele secundare si fara sens, acre nu aduc nimic in plus filmului. Desi este un film foarte scurt, pot sa spun ca abia am asteptat sa se termine. In afara de niste fete dezbracate care impusca soldati americani, nu am remarcat nimic iesit din comun.

Distributia pastreaza aceeasi doi protagonisti din primul film, dar de aceasta data, chiar daca sunt personajele cheie, parca sunt puse cumva in umbra si apar in prim-plan abia pe final. Calitatea artistica a filmului este una extrem de scazuta si abia am putut sa gasesc una-doua prestatii decente prin rolurile mici. In rest, ce am vazut se apropie de amatorism.

Bugetul mult mai limitat decat cel al primului film, a facut ca acesta sa nu fie din aceeasi clasa din punct de vedere al cinematografiei. Ce pastreaza insa filmul si merita apreciat, este modul unic de abordare al scenelor de actiune, cu un umor ciudat, caracteristic doar acestei serii. Imi pare rau ca filmul nu are nici o legatura cu predecesorul sau. Aceasta ar fi fost poate singura sansa de supravietuire a acestei tentative esuata de franciza. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!