duminică, 18 iunie 2017

Séptimo (2013)

Gen: Thriller

Distributie: Ricardo Darín, Belén Rueda, Abel Dolz Doval, Charo Dolz Doval, Luis Ziembrowski

Regizor: Patxi Amezcua [a mai regizat: 25 Carat(2008)]

Premii:
- Worst Spanish Actress (Belén Rueda), Yoga Awards, 2014

Nota Gealapa: 6.45

Un tata porneste o cautare disperata, in incercarea de a-si gasi copiii care au disparut misterios coborand pe scari de la apartamentul lor, la etajul 7.

Filmul asta este ca o prostituata care te atrage cu poze photosopate, iar cand ajungi la fata locului dai peste o femeie absolut mediocra, dar ramai acolo pentru ca tot ai batut drumul. Intriga este originala si foarte promitatoare, dar dupa acest nceput in forta totul o ia la vale. Dezamorsarea conflictului este dezamagitoare, iar marea rasturnare de situatie propusa de scenariu este previzibila mult mai repede decat ar trebui.

Distributia are si ea parti bune si parti mai putin bune. Din punct de vedere al numelor nu sta rau deloc, propunand actori experimentati pe care i-am mai vazut si in alte filme si care si-au dovedit abilitatile. Daca Ricardo Darín are o prestatie solida, fara sa straluceasca, dar suficient de credibila, la polul opus, Belén Rueda ne ofera o interpretare groaznica, mediocra de la un capat la altul, ea fiind si motivul pentru care filmul devine previzibil prematur.

Pe scurt, dupa un inceput absolut captivant, lucrurile se degradeaza rapid, pana la un final rezolvat parca pe fuga si cu multe erori de logica. Nu e chiar o pierdere totala de timp si este o pauza binevenita de la stilul american. As spune ca merita vazut, fie si numai pentru intriga reusita. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!