vineri, 9 iunie 2017

Ronaldo (2015)

Gen: Sport, Documentar

Distributie: Dolores Aveiro, Hugo Aveiro, Georgie Bingham, Adrian Clarke, Rio Ferdinand

Regizor: Anthony Wonke [a mai regizat: Being AP(2015), Syria: Children on the Frontline(2014), Fire in the Night(2013), Gymnast(2011), Crack House USA(2010)]

Nota Gealapa: 6.85

O privire in detaliu asupra vietii lui Cristiano Ronaldo.

Un film foarte interesant, dar nu pe atat de detaliat pe cat mi-as fi dorit. Scopul a fost mai degraba sa ni-l arate pe Cristiano omul, care este la fel de spectaculos si in viata privata. Al doilea regret pe care il am legat de film, este ca nu a aparut acum, dupa inca doi  ani si trofee importante pe care Ronaldo le-a castigat. Desi nu este exceptional, filmul reuseste sa adauge inca o dimensiune acestui personaj.

Avem ocazia sa ii vedem alaturi de Cristiano Ronaldo pe cei mai importanti oameni din viata sa, familie, prieteni si impresarul care i-a schimbat viata, toti mandri si gata sa faca orice pentru el. Despre Cristiano pot sa spun ca mi-a parut sincer si nu s-a ferit sa spuna ce crede despre unele momente din viata sa.

Se doreste a fi un film emotional, dar cand stii ca personajul principal este un miliardar in euro acre are lumea la picioare, iti vine mai greu sa empatizezi, indiferent cate din sacrificiile lui iti sunt prezentate. Morala filmului se vrea a fi ca nimic nu este imposibil. Bineinteles ca noi stim ca este, dar intentia e laudabila. Orice fan al fotbalului si in special al lui Cristiano Ronaldo ar trebui sa vada acest film.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!