marți, 13 iunie 2017

Shall We Dance (2004)

Gen: Dragoste, Comedie

Distributie: Richard Gere, Jennifer Lopez, Susan Sarandon, Lisa Ann Walter, Stanley Tucci

Regizor: Peter Chelsom [a mai regizat: The Space Between Us(2017), Hector and the Search for Happiness(2014), Hannah montana: the Movie(2009), Serendipity(2001), Town & Country(2001)]

Buget: 50.000.000 $
Incasari: 358.000.000 $

Nota Gealapa: 6.65
Metascore: 47/100

O comedie romantica despre un agent imobiliar plictisit, care se apuca de cursuri de dans dupa ce se amorezeaza de o profesoara de dans.

Marele dezavantaj al filmului este ca s-a nisat destul de mult. Se adreseaza exclusiv publicului peste o anumita varsta. Putini sunt tinerii acre cred ca ar putea aprecia un asemenea film, chiar daca este destul de bun. Este unul din cele mai sensibile si mai curate filme pe care le-am vazut. Un film de dragoste care nu are nimic sexual in el si nimic deplsat. Scenariul este decent, filmul arata bine si parca te face un pic sa vrei sa te apuci de dansuri, iar doua din trei femei vor epuiz aun pachet de servetele stergand lacrimi.

Distributia este foarte buna, dar si ea este facuta parca pentru cei trecuti de o anumita varsta. Si Richard Gere, si Susan Sarandon, sau Stanley Tucci, toti sunt actori cu calitati demonstrate de-a lungul unei cariere fructuoase, dar toti eroii unei generatii trecute. Oricum, interpretarile lor au fost in regula si de aceasta data. Siguranta prestatiilor lor ajuta mult filmul. NU trebuie neglijati nici actorii din rolurile secundare, pentru ca ei au dat sarea si piperul si au facut filmul sa functioneze.

Filmul nu este original. Este un remake dupa o pelicula japoneza, dar acest aspect este prea putin important, pentru ca nu imi amintesc in istoria recenta un film care la final sa ma lase incarcat de atatea sentimente pozitive. Pentru ca are multe momente reusite, eu zic ca merita vazut, mai ales in doi. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!