sâmbătă, 10 iunie 2017

Run (2013)

Gen: Actiune, Romantic, Thriller

Distributie: William Moseley, Kelsey Asbille, Edoardo Ballerini, Craig Henningsen, Adrian Pasdar

Regizor: Simone Bartesaghi [a mai regizat: It Hits You When You Know It(2017), World's End(2010)]

Buget: 1.650.000 $

Nota Gealapa: 5.80

Un thriller cu un ritm alert, care are in centrul actiunii un pusti de 17 ani cam golan, pe numele lui Daniel, care fractica Parkour si este in acelasi timp si erou si hot.

Elementele de Parkour sunt cel mai bun lucru la acest film. in rest, intriga, scenariul si cinematografia sunt toate absolut mediocre. Bine ca filmul nu este prea lung si nu ai timp sa te plictisesti prea tare. Este un film lipsit total de originalitate, liniar si extrem de previzibil. Teoria mea este ca filmul asta a fost sursa de inspiratie pentru melodia Antiexemplu de la Carla's Dream.

Cand numele folosite ca sa iei ochii pe afis sunt Eric Roberts si Adrian Pasdar, este clar cam cu ce fel de film ai de a face. Distributia este de mana a doua si asa sunt si interpretarile protagonistilor. Wolliam Moseley trebuie sa isi caute alta rampa de lansare, pentru ca acest film a fost mai degraba un pas in spate in cariera lui.

Filmul a fost lansat in 3D absolut inutil, pentru ca nu cred ca era ceva ce merita vazut in 3D aici. Merita vazut doar pentru cele cateva scene de actiune interesante datorita Parkourului, daca sunteti fani. Daca acest sport va lasa rece, ocoliti si filmul pentru ca o sa fie 100% timp pierdut. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!