sâmbătă, 10 iunie 2017

Secret in Their Eyes (2015)

Gen: Mister, Thriller

Distributie: Chiwetel Ejiofor, Nicole Kidman, Julia Roberts, Dean Norris, Alfred Molina

Regizor: Billy Ray [a mai regizat: Breach(2007), Shaterred Glass(2003)]

Buget: 19.500.000 $
Incasari: 21.000.000 $

Nota Gealapa: 6.60
Metascore: 45/100

O echipa unita de tineri investigatori, impreuna cu supervizorul lor, este ravasita dupa ce fiica adolescenta a unuia dintre membri este violata si ucisa.

Filmul are o poveste originala si captivanta, iar scenariul propune o rasturnare de situatie uriasa, acre schimba filmul total, foarte aproape de final si salveaza astfel ultima impresie. Ce nu imi place mie si nu numai la acest film, ci si in general, sunt filmele crae sar la fiecare cateva minute in planuri temporale diferite. Prefer sa imi spui intriga din trecut cursiv, apoi sa imi bagi un ecran pe care sa scrie "10 ani mai tarziu" si apoi totul sa decurga din nou cursiv si fara intreruperi. Din fericire acesta nu este asa greu de urmarit.

Distributia este una foarte old-school care va atrage atentia celor care au macar 30 de ani, care sigur vor fi dornici sa revada niste nume alaturi de care au copilarit. Din pacate Nici Julia Roberts si Nici Nicole Kidman nu mai au zvacul din tinerete, iar Chiwetel Ejiofor ar trebui sa realizeze ca cei 12 ani de sclavie s-au terminat si ar trebui sa isi mai schimbe stilul de interpretare, ca sa ne arate si ceva versatilitate.

Din pacate acest remake nu poate fi trecut la categoria celor de succes; este maxim un succes partial. Esenta filmului original a disparut in totalitate, lucru greu de inteles avand in vedere ca regizorul filmului original a lucrat si la acesta ca producator. Acela este cel pe care vi-l recomand. Acesta este mai degraba asa-si-asa.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!