vineri, 16 iunie 2017

The One (2001)

Gen: SF

Distributie: Jet Li, Carla Gugino, Delroy Lindo, Jason Statham, James Morrison

Regizor: James Wong [a mai regizat: Dragonball: Evolution(2009), Final Destination 3(2006), Final Destination(2000)]

Buget: 49.000.000 $
Incasari: 78.000.000 $

Nota Gealapa: 6.45
Metascore: 25/100

Un ajutor de serif  se lupta cu alter egoul sau din alt univers, acre devine mai puternic cu fiecare versiune a sa pe care o omoara.

Filmul asta m-a lasat cu sentimente amestecate. O idee interesanta, pe care s-au cheltuit bani frumosi, dar care arata aproape ca un film de categoria B. Efectele sunt slabute de tot si nici scenariul nu ajuta prea mult. Bine ca e scurt si ticsit de scene de actiune, altfel ar fi fost cu adevarat o pierdere de timp. Pentru o intriga asa complicata si pretentioasa este dezamagitor de previzibil.

Distributia nu este rea la prima vedere, dar majoritatea numelor mari din acest film erau la vremea filmarilor doar tineri actori la inceput de drum. Jason Statham inca se mintea ca isi poate salva parul, iar jet li scade cu doua clase ca actor cand trebuie sa vorbeasca in limba engleza.

As compara acest film cu un restaurant fictiv care arata din punct de vedere al decorului ca unul de stele Michelin, dar al carui fel de mancare reprezentativ ramane pieptul de pui cu cartofi prajiti. Lipsa de finete este compensata partial de un ritm alert si de o poveste interesanta. Merita o privire.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!