vineri, 9 iunie 2017

Rescue Dawn (2006)

Gen: Razboi, Drama

Distributie: Christian Bale, Steve Zahn, Jeremy Davies, Zach Grenier, Marshall Bell

Regizor: Werner Herzoh [a mai regizat: Into the Inferno(2016), Salt and Fire(2016), Lo and Behold, Reveries of the Connected World(2016), Queen of the Desert(2015), Into the Abyss(2011)]

Buget: 10.000.000 $
Incasari: 14.100.000 $

Nota Gealapa: 7.55
Metascore: 77/100

Lupta epica pentru supravietuire a unui pilot american, dupa ce a fost doborat deasupra Laosului, in timpul razboiului din Vietnam.

Un film foarte bun, dar cu toate astea parca ii lipseste ceva. O asemenea poveste ar fi trebuit sa imi umezeasca ochii cel putin, mai ales ca este bazata pe un caz real. Pe hartie cel putin are toate elementele. Pvestea este puternica, scenariul e bun si cinematografia reusita, dar ceva, nu stiu ce, il impiedica sa emotioneze cu adevarat. Este de apreciat oricum ce s-a realizat cu un buget mai degraba mic.

Distributia este si ea foarte buna. Avem ocazia sa il vedem in prim-plan pe Christian Bale, inainte ca acesta sa explodeze, avand o interpretare foarte buna, ca si multi dintre colegii sai de platou. Majoritatea interpretarilor sunt credibile, dar mai exista si acteva exceptii in rolurile foarte mici, acre te fac sa mai ridici din cand in cand o spranceana suspicioasa.

Pentru ca este la moda sa fii anti-razboi, multi s-ar putea sa arunce cu ura in acest film, doar pentru a fi in trend. Obiectiv privind insa, trebuie sa ne bucuram ca avem ocazia sa vedem chiar si varianta hollywoodiana a unei povesti de supravietuire uimitoare. Este un film acre trebuie vazut si acre s-ar putea sa reuseasca sa va faca sa va ganditi altfel prioritatile. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!