vineri, 9 iunie 2017

Ride Along 2 (2016)

Gen: Comedie, Actiune

Distributie: Ice Cube, Kevin Hart, Tika Sumpter, Benjamin Bratt, Olivia Munn

Regizor: Tim Story [a mai regizat: Brothers in Atlanta(2016), What Goes Around Comes Around(2016), Think Like a Man Too(2014), Ride Along(2014), Think Like a Man(2012)]

Buget: 40.000.000 $
Incasari: 182.000.000 $

Nota Gealapa: 6.65
Metascore: 32/100

Cu cateva zile inainte de nunta sa, Ben merge in Miami cu viitorul sau cumnat James, pentru a opri un traficant de droguri care este furnizorul intregului oras Atlanta.

Filmul are exact aceeasi calitate, stil si desfasurare ca si predecesorul sau. O intriga usurica, pretext pentru un umor situational. Scenariul este mediocru si ne poarta prin toate etapele clasice ale unui asemenea film, fara sa ne surprinda cu nimic. Desi este previzibil de la inceput pana la final, este curios cu filmul nu plictiseste, ba chiar iti lasa senzatia ca este prea scurt. Umorul propus de scenariu este unul stereotipic si slab, iar majoritatea momentelor cu adevarat amuzante se datoreaza talentului celor doi protagonisti de a improviza.

Fata de primul film, distributia este completata de Olivia Munn si Ken Jeong, doua aditii foarte reusite, care au oferit prestatii solide. In rolurile principale sunt in continuare Ice Cube si Kevin Hart, care au o chimie foarte buna, dar un stil pe acre fie il iubesti, fie il detesti. Nu poti sa astepti profunzime de la cei doi, dar pentru un asemenea film sunt perfecti.

In ultima vreme Kevin Hart face film mai repede decat se inmultesc iepurii, iar asta s-ar putea sa il dezavantajeze. Ar trebui sa fie mai selectiv. Producatorii ar trebui sa aiba grija cu Ride Along 3, pentru ca aceasta franciza risca sa o ia la vale cu o viteza impresionanta. Pana una alta, as spune ca filmul asta merita vazut odata. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!