marți, 6 iunie 2017

Pandemic (2016)

Gen: Actiune, Horror, SF

Distributie: Rachel Nichols, Alfie Allen, Missi Pyle, Mekhi Phifer, Paul Guilfoyle

Regizor: John Suits [a mai regizat: The Scribbler(2014), 2ND Take(2011), Family of Four(2009), Breathing Room(2008)]

Nota Gealapa: 5.05
Metascore: 47/100

In viitorul apropiat, un virus de proportii epice infecteaza intreaga planeta. Umanitatea este pe cale sa nu mai existe. Singura sansa este gasirea unui antidot si tinerea sub control a celor infectati si un doctor conduce o echipa care are misiunea de a gasi supravietuitori.

Una din incercarile decente de a face un film complicat, cu bani putini. Spun complicat, nu pentru ca subiectul ar fi unul original, sau complex, dar o asemenea intriga cere automat efecte vizuale, cascadorii si alte briz-brizuri de gen. Acest film are un minim de astfel de procedee, unele reusite, altele mai putin reusite, dar as spune ca se achita onorabil de sarcini. Este pana la urma doar un film cu zombie, dar unul in care acestia nu sunt doar niste taratoare fara minte, cum se intampla in majoritatea. Unele scene sunt destul de explicite si existasi acteva scene care m-au facut sa tresar, deci per total ma declar multumit de ce am vazut.

Distributia nu propune nici un nume mai de Doamne-ajuta, iar asta se traduce intr-o suferinta maxima la capitolul interpretare. In afara de vreo doua interpretari semi-decente, restul sunt pur si simplu mediocre, desi actorii nu au trebuit sa intre in pielea celor mai complexe personaje.

Ce nu mi-a placut a fost filmarea la persoana intai aproape 90% din durata filmului. Este greu sa produci ceva cu adevarat bunalegand aceasta metoda de filmare. Nu este cel ami bun film cu zombie din istorie, dar reuseste sa aiba unicitate, macar partial, iar daca sunteti fani ai genului va recomand sa il vedeti. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!