duminică, 18 iunie 2017

Sector 4: Extraction (2014)

Gen: Actiune, Razboi

Distributie: Eric Roberts, Olivier Gruner, Salman Bokhari, Jeff Jay, Steven Dell

Regizor: Olivier Gruner [a mai regizat: EP/Executive Protection(2015), Re-Generator(2010), One Night(2010)]

Nota Gealapa: 4.15

Un grup de mercenari de elita sunt prinsi de inamic si sunt abandonati. Dupa ce liderul lor evadeaza din infamul Sector 4, jura sa se intoarca si sa ii salveze.

Cred ca tocmai am vazut unul din cele mai proaste trei filme din istoria cinematografiei. Nici nu stiu de unde sa incep. O poveste banala lipsita total de originalitate, pusa in scena in cel mai amatoricesc mod. Este utina actiune proasta la inceput, iar aopi tot filmul este o continua pregatirea la fel de proasta, pentru putina actiune, ati ghicit, tot proasta, de la sfarsit. Cameramanii parca au fost niste pusti acre dupa trei vineuri mediocre s-au simtit pregatiti sa faca un film. Cinematografia si ea groaznica, iar dialogurile parca au fost scrise la festivalul de film al copiilor autisti.

Distributia a fost bomboana de pe coliva acestui film. Eric Roberts folosit cica pentru a atrage lumea in fata ecranelor a avut doar acteva replici date stand pe o canapea. In rest, totul se invarte in jurul celui acre a vrut sa fie one man show si a scris, regizat si si-a dat singur rolul principal: Olivier Gruner. Prestatiile oferite de el si de chiar mai anonimii sai colegi de platou au fost asemenatoare cu cele ale unor copii de clasa a patra aflati la prima serbare la care trebuie sa joace intr-o piesa de teatru.

Acest film poate fi considerat o crima la adresa industriei cinematografice. oricare dintre noi putem scrie un scenariu mai coerent, chiar si daca fumam marijuana inainte. Daca sunteti putin masochisti si vreti totusi sa il vedeti, va recomand sa il rulati la viteza dubla sau tripla, pentru ca atat de inceata este actiunea. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!