luni, 19 iunie 2017

Severance (2006)

Gen: Thriller, Horror, Comedie

Distributie: Danny Dyer, Laura Harris, Tim McInnerny, Toby Stephens, Claudie Blakley

Regizor: Christopher Smith [a mai regizat: Detour(2016), Get Santa(2014), Black Death(2010), Triangle(2009), Creep(2004)]

Buget: 5.000.000 ₤
Incasari: 3.100.000 $

Premii:
- Best Screenplay, Fantasporto, 2007
- Danger After Dark, Philadelphia Film Festival, 2007
- Jury's Choice Award, Puchon International Fantastic Film Festival, 2006

Nota Gealapa: 6.75
Metascore: 62/100

Un grup de agenti de vanzare sunt vanati unul cate unul, in timpul unui team-building la munte.

Umor negru britanic. Aceasta descriere sumara ar fi suficienta pentru a caracteriza acest film. Fiind vorba de umor britanic, e clar ca nu va fi pe gustul tuturor. Mie mi-a placut cam jumatate din ce am vazut. Intriga nu are mult sens si este doar un alibi ca sa vedem niste nuditate si cateva scene gore. Ritmul este alert, asa ca nu exista sanse de plictiseala si nici cinematografia nu e chiar rea.

Distributia este cam de mana a doua. Sunt nume cunoscute, dar nici un actor cu adevrat relevant, de aceea si prestatiile sunt destul de diferite. Cativa au produs interpretari decente, iar altii sunt la fel de rigizi cum erau pe vremuri baietii de la animal X cand dansau.

Nu stiu de ce aveam eu impresia ca o sa vad inca un film cu zombie, dar e mai bine ca nu a fost cazul. Violenta nu incepe imediat, dar si cand porneste, avem parte de ea pana la final. Este un mic ciudat de gore si umor, care cred eu ca merita o vizualizare.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!