sâmbătă, 1 martie 2014

Iron Man 3 (2013)

Si cand credeam ca s-a terminat...

Gen: Actiune

Distributie: Robert Downey Jr., Guy Pearce, Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Rebecca Hall

Regizor: Shane Black (a mai regizat: Kiss Kiss Bang Bang(2005))

Buget: 200.000.000 $
Incasari: 1.634.000.000 $

Nota Gealapa: 7.75

Povestea o stiti. Apare inca baiat rau care trebuie oprit. Se pare ca a reusit sa stapaneasca combustia interna si nu vrea sa foloseasca asta pentru fapte caritabile.

Ok, Iron Man e Iron Man. Mai bun decat al doilea dar nu la fel de bun ca primul, al treilea film din serie continua pe linia obisnuita. Ne ofera un erou arogant dar eficient, ironic, amuzant si chiar cand credeam ca aceasta ar putea fi ultima pelicula din trilogie, se pare ca nu va fi asa.

Poate m-am lasat putin purtat de val cand am acordat nota, si m-am lasat impresionat ca un pustan de efectele speciale foarte reusite din punct de vedere vizual, dar acest film nu pretinde nici o secunda ca ar fi altceva decat este, iar metodele prin care impresioneaza sunt unele pentru care muncesc multi oameni din greu si nu sunt ieftine nici material nici moral. Intreaga distributie a fost aleasa foarte bine dar, din pacate, ar fi trebuit ca filmul sa dureze macar trei ore ca sa ii vedem pe fiecare atat cat ar trebui.

Daca este o problema cu acest film, atunci aceasta este scenariul. Pe langa faptul ca este destul de previzibil, genul asta de film in care misiunea este protejarea presedintelui nu mai sunt atat de atractive, cel putin pentru mine.

De mentionat este si faptul ca este primul film din serie care atinge incasari de peste un miliard de dolari. De asemenea este primul din serie pe coloana sonora a caruia nu apare nici un cantec de la AC/DC.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!