duminică, 16 martie 2014

Inception (2010)

Mintea ta este locul crimei.

Gen: SF

Distributie: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, Tom Hardy, Ken Watanabe

Regizor: Cristopher Nolan [a mai regizat: The Dark Knight Rises(2012), The Dark Knight(2008), The Prestige(2006), Batman Begins(2005), Insomnia(2002)]

Buget: 160.000.000 $
Incasari: 1.300.000.000 $

Nota Gealapa: 8.85

Intr-o lume in care furturile au loc atunci cand dormi si informatiile sunt sustrase din subconstientul victimei, cel mai priceput hot dintre toti incearca sa dea o ultima mare lovitura care sa ii permita sa se intoarca acasa, langa copiii lui.


Nu cred ca mai exista cineva care nu a vazut filmul, dar de amorul artei... what the fuck?

Puteam sa spun ca acest film va fi excelent inainte sa ii vad macar trailerul, sau distributia. Era suficent sa citesc numele regizorului. Acesta are numai filme de succes si nu avea cum sa dea gres tocmai intr-un film unde printre protagonisti sunt Leonardo DiCaprio sau Tom Hardy.

Acest film a strans multe nominalizari si a adunat acteva premii Oscar, binainteles, nici unul pentru Leo. Pot spune ca nu degeaba i-au fost acordate aceste premii. Decorurile, efectele speciale, scenariul, interpretarile actorilor, sunetul, totul este la cel mai inalt nivel.

Intr-o lume a remakeurilor, a sequelurilor, a presequelurilor si a Dumnezeu mai stie ce, acest film este ca o gura de aer proaspat. Trebuie sa va avertizez insa. Daca filmul vostru preferat de pana acum este... sa zicem... Iron Man 2, inainte de a da "play" acestui film sa va inarmati cu doua pastile de Nurofen, pentru durerile de cap care vor aparea negresit.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!