duminică, 2 martie 2014

Insidious: Chapter 2 (2013)

Gen: Horror

Distributie: Patrick Wilson, Rose Byrne, Barbara Hershey, Ty Simpkins, Lin Shaye

Regizor: James Wan [a mai regizat: The Conjuring(2013), Insidious(2010), Death sentence(2007), Dead Silence(2007), Saw(2004)]

Buget: 5.000.000 $
Incasari: 84.000.000 $

Nota Gealapa: 7.05
Metascore: 40/100

Filmul coontinua povestea unde o lasase prima parte. Personajele sunt exact aceleasi, demonii sunt exact aceiasi doar ca mai rau, filmul este la fel de bun ca primul.

James Wan ne demonstreaza inca odata ca se poate face un film horror bun cu bani putini daca nu te intinzi prea mult. Din nou stilul clasic de horror este prezent peste tot, de la modul de interpretare, scenariu si pana in ultimul acord al coloanei sonore.

Daca primul a fost un film oarecum usurel, firul actiunii in cel de-al doilea este ca o panza de paianjen si trebuie sa urmaresti fiecare minut cu atentie altfel nu o sa mai stii ce rahat se intampla acolo.

Actiunea incepe destul de greu, pentru ca producatorii au vrut sa le dea o idee despre ce se intampla si profanilor care nu au vazut primul film. Oricum, data ce incepe nu se mai opreste. Iti trebuie atentie distributiva ca sa tii pasul cu filmul. De la jumatatea acetuia se vor intampla tot felul de lucruri care va vor face sa spuneti "aha, deci de asta...".

Daca in primul film nu imi placea Patrick Wilson, tebuie sa spun ca de data asta se descurca excelent. Restul distributiei nu pot sa spun ca stralucesc dar se descurca onorabil.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!