joi, 13 martie 2014

A Good Old Fashioned Orgy (2011)

Gen: Comedie

Distributie: Jason Sudeikis, Leslie Bibb, Tyler Labine, Lake Bell, Michelle Borth

Regizor: Alex Gregory [aflat la prima experienta ca regizor]

Incasari: 200.000 $

Nota Gealapa: 6.45
Metascore: 44/100

Un grup de prieteni ajunsi la varsta de 30 de ani, a caror prietenie dureaza inca din vremea liceului si acre petrec exact ca in liceu, se vad pusi in situatia de a se maturiza si decid sa faca o ultima petrecere pe care sa o tina minte toata viata. Ce poate fi mai memorabil decat o orgie?

Acest film este o comedie tipic americana, cu petreceri, bautura si nuditate. Ce face ca totul sa fie mia ciudat de data asta, este ca personajele nu sunt adolescenti, ci oameni ajunsi la o anumita maturitate, fie si numai din punct de vedere biologic. Asta este in acelasi timp si un avantaj, pentru ca glumele unele glume necesita un nivel mai ridicat de inteligenta si te provoaca mai mult decat un film cu liceeni care vor sa scape de virginitate.

Desi, daca nu era acest titlu foarte sugestiv, probabil peste o luna nu mai stiam despre ce este vorba in acest film, trebuie sa recunosc ca l-am gasit agreabil si chiar ilar pe alocuri. Producatorii au adunat in distributie o mana de actori obisnuiti sa joace rolul ciudtilor si pampalailor in filmele de gen, astfel ca nu avea cum sa iasa decat o colectie amuzanta de momente penibile si jenante.

desi prtagonistul este Jason Sudeikis, din punctul meu de vedere, cel care straluceste cel mai mult in acest film este Tyler Labine. Daca va asteptati sa aveti parte de scene de nuditate le vetiavea, dar trebuie sa va avertizez ca veti admira mai multe funduri de barbati decat perechi de sani.

)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!