luni, 3 martie 2014

Case 39 (2009)

Nu se vor opri niciodata.

Gen: Thriller

Distributie: Renee Zellweger, Ian McShane, Jodelle Ferland, Bradley Cooper, Callum Keith Rennie

Regizor: Christian Alvart [a mai regizat: Banklady(2013), 8 Uhr 28(2010), Pandorum(2009), Antibodies(2005), Curiosity & the Cat(1999)]

Buget: 27.000.000 $
Incasari: 14.000.000 $

Nota Gealapa: 6.85

O asistenta sociala se implica in cazul unei fetite ai carei parinti vor sa o omoare. Reuseste sa ii inchida pe acestia si sa adopte fetita dar descopera ca nu parintii sunt cei malefici.

Pe scurt, mi-a placut. Poveste originala, pusa in scena foarte bine si un film plin de suspans si momente de tensiune. Interpretarea actorilor, insa, lasa de dorit. In afara de copila rea, restul sunt absolut mediocri si nu fac cinste cum trebuie rolurilor care le-au fost date. Protagonista trage chiulul cel mai mult la capitolul credibilitate.

In ciuda acestui inconvenient, filmul reuseste sa creeze o atmosfera sumbra care se mentine pana la final. Acest film urmeaza traditia unor pelicule ca The Reaping si Orphan  unde copii te fac sa fii nelinistit pe intreaga durata a filmului.

Cu siguranta, daca sunteti fani ai filmelor horror, acesta va va face sa afisati un zambet satisfacut si malitios la sfarsit.Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!