marți, 18 martie 2014

The Philly Kid (2012)

Gen: Actiune

Distributie: Wes Chatham, Devon Sawa, Sarah Butler, Neal McDonough, Lucky Johnson

Regizor: Jason Connery [a mai regizat: 51(2011), Pandemic(2009), The Devil's Tomb(2009)]

Buget: 5.000.000 $

Nota Gealapa: 6.25

Intr-un film in care toata lumea este suparata pe toata lumea, cativa pusti care incearca sase apere de niste atacatori ajung in inchisoare, pentru altele pentru uciderea unui politist. Cand ultimul dintre ei si cel mai frumos si talentat, iese din inchisoare, acesta nu poate scapa de tenebrele trecutului si ajunge dupa trei lupte castigate intr-un garaj sa se lupte pentru titlul mondial UFC.

Ce? Nu are logica? Exact!!!

Nu aveam sperabte exagerate pentru acest film. Tot ce ma asteptam era sa vad o sumedenie de scene de lupte sangeroase decente. Nu am avut partenici macar de atat. Sunt atatea gauri in povestea asta ca nici nu as sti de unde sa incep. Probabil, ca sa aiba totul logica ar fi trebuit ca filmul sa dureze vreo trei ore. Bugetul restrans i-a fortat probabil pe producatori sa reduca durata acestuia si sa dea pe repede inainte anumite lucruri mergand pe principiul "merge si asa".

Ei bine, nu merge deloc si asa. Oricata bunavointa am avut, partea logica a creierului meu, asa mica cum e, nu a putut trece peste lucrurile lipsite de orice urma de credibilitate.  Despre interpretari remarcabile nici nu poate fi vorba. Orice capitol al acestui film se scalda in mediocritate.

Singurul actor care ar mai fi putut ridica nota acestui film, Neal mcDonough, a beneficiat, din pacate, de un rol minor.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!