marți, 25 martie 2014

People Like Us (2012)

Redescopera-ti familia.

Gen: Drama

Distributie: Chris Pine, Elizabeth Banks, Michelle Pfeiffer, Michael Hall D'Addario, Olivia Wilde

Regizor: Alex Kurtzman [aflat la primul lung metraj]

Buget: 16.000.000 $
Incasari: 12.500.000 $

Nota Gealapa: 7.55

Un agent de vanzari pe cale sa piarda tot ce conteaza in viata lui, merge la inmormantarea tatlui sau cu care nu a avut o relatie foarte reusita, iar pe aceasta cale descopera ca are o sora despre care habar nu avea si din acel moment toata viata lui se intoarce pe dos.

Este o poveste draguta pusa in scena de o distributie interesanta, cu nume importante. Acesti actori au facut o treaba foarte buna in incercarea de a face ca personajele lor sa fie credibile. Desi, nu s-a primit vreo nominalizare la Oscar, va promit ca nu veti fi dezamagiti de prestatia acestora, in special a celor din rolurile secundare.

Singurele lucruri oarecum negative pe care le-as putea mentiona sunt teama regizorului si a producatorilor de a nu intrece masura. Aceasta teama sa simte in anumite scene unde se observa aceasta retinere, desi in majoritatea timpului actorii au avt mana libera. Tot la puncte negative as mentiona si prezenta catorva clisee ale filmelor de gen, cum ar fi o scena tipica pe  o plaja privind un apus de basm.

Fetelor o sa le placa cu siguranta filmul, iar pentru baieti este o situatie din care nu au decat de castigat pentru ca vor putea sustine ca vor face un sacrificiu urmarind asemenea filme cu iubitele, dar in secret, le va placea si lor si vor culege si beneficiile ulterioare.

Trailer:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!