luni, 3 martie 2014

I Spit on Your Grave (2010)

Gen: Crima

Distributie: Sarah Butler, Jeff Branson, Andrew Howard, Daniel Franzese, Rodney Eastman

Regizor: Steven R. Monroe [a mai regizat: Grave Halloween(2013), I Spit on Your Grave 2(2013), End of the World(2013), MoniKa(2012), The 12 Disasters of Christmas(2012)]

Buget: 2.000.000 $
Incasari: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 6.75
Metascore: 27/100

O scriitoare tanara are nevoie de un loc linistit unde sa gaseasca inspiratia pentru noua ei carte. Locul ideal este o cabana izolata intr-o padure. Fata de oras este irezistibila pentru cinci localnici care o sechestreaza si o violeaza. Dupa ce reuseste cumva sa scape, incepe sa ii vaneze in incercarea de a se razbuna.

Povestea este semi-originala, decorurile deloc originale si actiunea oarecum originala. Ce are in plus acest film sunt scenele explicite, pe alocuri scarboase, mult peste nivelul obisnuit intalnit in alte filme de gen si mult mai realiste decat in... Wrong Turn  de exemplu.

Interpretarea nu este nici preaprea nici foarte foarte. Actorii isi fac treaba decent, dar sincer sa fiu au mascat orice minus la acest capitol cu scenele de care va povesteam mai devreme, pentru ca nu am mai putut sa ma concentrez si la altceva momente bune.

Va propun acest film ca mijloc de a da papucii unei fete. O seara romantica la tine acasa, lumanari, din alea de biserica logic, semiintuneric si filmul asta. Daca cumva nu merge si, din contra, ii place, inseamna ca e cazul sa iti regandesti viata pentru ca o astfel de femeie nu se lasa.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!