luni, 31 martie 2014

Blood Runs Cold (2011)

Gen: Horror

Distirbutie: Ralf Beck, Elin Hugoson, Hanna Oldenburg, Andreas Rylander, Patrick Saxe

Regizor: Sonny Laguna [a mai regizat: Wither(2012)]

Buget: 5.000 $

Nota Gealapa: 5.10

O tanara nimfomana simte nevoie de putina liniste si se retrage pentru o perioada, unde in alta parte, decat intr-o casa parasita la marginea unui orasel izolat. Numai ca, din pacate pentru ea, nimereste pe terenul unui zombie motociclist canibal din al doilea razboi mondial, care nu poate rata o asa trufanda.

Suna ca scenariul unui film porno foarte prost. Am mai inflorit eu pe ici pe colo, dar tot cu un film foarte prost avem de a face. De ce s-or fi chinuit suedezii astia sa vorbeasca in engleza nu stiu. Macar daca vorbeau in suedeza nu as fi inteles ce zic si as fi presupus ca e subtitrarea proasta.

Din acest film invatam ca oricand esti la ananghie si te incolteste un monstru, ca prin minune, apare langa tine o mitraliera. De asemenea, se pare ca daca cineva iti taie degetele si te atarna cu capul in jos, sangerarea se opreste ca prin minune. Sa nu uitam ca orice zombie imun la loviturile de topor, poate fi imobilizat pentru o perioada lunga de timp folosind un spray si o bricheta. Exemplele pot continua.

Avem de a face cu un criminal care nu are nici o poveste in spate, cum de fapt, nimic nu are vreun istoric in acest film. In schimb avem parte de ceva nuditate. Ne sunt prezentate doua perechi de sani, dar unii sunt lasati asa ca nu se pune. Este evident ca un film este disperat sa compenseze lipsurile prin nuditate, atunci cand doi oameni goi nu fac altceva decat sa se sarute, cameramanul face zoom pe sanii ei. Este ca atunci cand un om crae are complexe legate de inaltime isi cumpara un X6.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!