marți, 1 aprilie 2014

Penthouse North (2013)

Gen: Thriller

Distributie: Michelle Monaghan, Michael Keaton, Barry Sloane, Andrew W. Walker, Kaniehtiio Horn

Regizor: Joseph Ruben [ a mai regizat: The Forgotten(2004), Return to Paradise(1998), Money Train(1995), The Good Son(1993), Sleeping with the Enemy(1991)]

Nota Gealapa: 6.15

In miezul actiunii este Sara, o jurnalista ramasa oarba in urma unei explozii in timp ce facea un reportaj in Irak. Aceasta se gaseste in situatia de a fi sechestrata de un criminal sadic si partenerul lui crae banuiesc ca i apartamentul ei se afla niste diamante care le-au fost furate.

Filmul este total plictisitor, pana in momentul cand intra in scena Michael Keaton, care dupa parerea mea reprezinta sarea si piperul acestui film. Restul distributiei, deloc numeroasa, se zbate in mediocritate. Filmul mai primeste de la mine bile albe si pentru pisica aruncata de la etajul 15.

Efectele speciale lipsesc cu desavarsire. Cel mai scump lucru din recuzita probabil a fost focul de artificii vizibil la un momentdat, desi la cum se vede saracia in fiecare cadru, nu m-ar mira sa se fi filmat in noaptea de revelion ca sa nu mai dea bani pe tiribombe.Pardon, in primele secunde sunt cateva explozii, chipurile rachete trase de irakieni, care explodeaza la minim cinci metri de soldatii americani.

Pe scurt, acest film are momente si momente, adrenalina este acolo, dar sunt prea multe scene privizibile si/sau nerealiste.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!