sâmbătă, 5 aprilie 2014

The Liability (2012)

Gen: Actiune

Distributie: Tim Roth, Jack O'Connell, Peter Mullan, Talulah Riley, Peter Mullan

Regizor: Craig Viveiros [a mai regizat: Ghosted(2011)]

Nota Gealapa: 5.95

Cand un pusti descopera ca noul iubit al mamei sale se ocupa cu traficul de fiinte umane, devine tinta acestuia, crae angajeaza un ucigas profesionist sa il scape de pusti.

Vorba umbla ca Tim Roth a pierdut un pariu atunci cand a acceptat sa joace in acest film. Este dingurul actor profesionist din intreaga distributie, sau cel putin asa pare. Avem parte de un baietandru isteric, de o pitipoanca wannabe al carei principal atu sunt sanii si de o blonda care nu face altceva decat sa stea pe spate si sa se miste in ritmul barbatului de deasupra. daca un era interpretarea celui amintit mai sus, probabil nota era una dintre cele mai mici acordate aici.

Scenariul nu este tocmai rau si ar fi putut fi pus in scena mult mai bine, dar asa cum spuneam si la precedenta recenzie a unui film britanic, englezii deocamdata sunt inca in faza in care incearca sa faca filme bune copiindu-i pe americani.

Singurul lucru notabil care mia merita remarcat este prezenta unor masini clasice care sunt un deliciu pentru ochi. Atat.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!