duminică, 6 aprilie 2014

Sexy Evil Genius (2013)

Gen: Mister

Distributie: Seth Green, Katee Sackoff, William Baldwin, Michelle Trachtenberg, Harold Perrineau

Regizor: Shawn Piller [aflat la primul lung metraj]

Nota Gealapa: 5.90

Un grup de oameni sunt adusi intr-un bar si pusi la aceeasi masa de o tipa cu care toti au fost impreuna la un moment dat si care acum vrea sa se razbune pe unul dintre ei.

Nu inteleg cum un film cu aceasta distributie, poate sa fie atat de plictisitor. Motivul poate fi regizorul, care nu a facut altceva decat sa ii puna in jurul unei mese si sa ii lase sa vorbeasca. Cu toate astea, daca rezistati cu stoicism prima ora din film, ultimele 20 de minute chiar sunt interesant. Va avertizez insa, ca nu este o misiune pentru oricine, doar aceia dintre voi cu nervii cei mai tari vor rezista atat.

Nici macar incercarea puerila de a amesteca in aceeasi "oala" nebunie si bisexualitate nu ajuta foarte mult rezultatul final.Seth Green si Michelle Trachtenberg se straduiesc si se vede asta, dar celelalte nume importante nu par sa depuna vreun efort de a scoate capul din mocirla acestui film.

De apreciat insa, ca orice fior de mister si orice urma de suspans prezente in acest film, sunt puse in scena fara nici o "smecherie" cinematografica, ci numai prin puterea dialogului.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!