miercuri, 30 aprilie 2014

Grown Ups 2 (2013)

Vara nu este facuta doar pentru copii.

Gen: Comedie

Distributie: Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, Salma Hayek

Regizor: Dennis Dugan [a mai regizat: That's My Boy(2012), Jack and Jill(2011), Grown Ups(2010), You Don't Mess with the Zohan(2008), I Now Pronounce You Chuck and Larry(2007)]

Buget: 80.000.000 $
Incasari: 360.000.000 $

Nota Gealapa: 6.25

Filmul ni-i prezinta pe aceiasi protagonisti din primul film, care traiesc inca un moment de nostalgie si se hotarasc sa faca o petrecere ca pe vremuri.

Cu un regizor specializat in film cu Adam Sandler, nu aveam la ce sa ne asteptam mai mult decat la o comedie tipica cu Adam Sandler. Prin asta se intelege un film presarat nu tocmai cu cele mai inteligente si culte glume, dar amuzante fara indoiala. Fara sa fie o capodopera, acest film isi face datoria cu prisosinta si desi nu smulge hohote la fiecare poante, cu siguranta un zambet va fi prezent pe fata spectatorilor pe intreaga durata a filmului.

Distributie este un fel de o reuniune all-stars. Pe langa cei pe care nu i-am mentionat mai sus, mai apar in film si Steve Buscemi, Jon Lovitz, Maya Rudolph, Shaquille O'Neal, Steve Austin, Oliver Hudson, dar si Taylor Lautner. Nu va asteptati sa vedeti eva diferit la vreunul dintre ei. Fiecare joaca exact cum asa o face de obicei iar replicile lor sunt pline de autoironie.

Daca nu puneti accent pe intriga, poveste si detalii si nici nu aveti un stomac foarte sensibil, atunci acesta este filmul pentru voi. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!