marți, 8 aprilie 2014

Absolute Deception (2013)

Gen: Actiune

Distributie: Cuba Gooding Jr., Emmanuelle Vaugier, Evert MqQueen, Ty Hungerford, Jeff Gannon

Regizor: Brian Trenchard-Smith [a mai regizat: The Cabin(2011), Arctic Blast(2010), Pimpin' Pee Wee(2009), Tyrannosaurus Azteca(2007), Long Lost Son(2006)]

Buget: 5.000.000 $

Nota Gealapa: 4.95

O reportera vaduva, descopera ca sotul ei nu este de fapt mort si se alatura unei anchete federale in incercarea de a descoperi adevarul, ajungand astfel tinta unor tentative de omor din partea celor pe care incearca sa ii demaste.

Absolute Deception este exact ce am simtit eu si ce veti simti si voi daca alegeti sa vizionati acest film. Nu stiu de unde sa incep cu lucrurile proaste din acest film.Daca Cuba Gooding mai este cum mai este, interpretarea lui Emmanuelle Vaugier este cea mai proasta pe acre am vazut-o in ultima vreme. Scenariul nu ajuta nici el pe nimeni. Este previzibil si presarat cu glume nesarate.

Atat de proasta este, pe alocuri, incat daca cineva mi-ar fi spus ca este o parodie, nu l-a fi contrazis nici dupa vizionarea filmului, ba chiar cred ca as fi dat si o nota mai mare. Nu stiu cum a acceptat Cuba Gooding sa apara in filmul asta. El a incercat sa scoata maximum din ce i s-a oferit, dar scenariul de care a avut parte l-a facut sa para un amator.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!