duminică, 20 aprilie 2014

Gangster Squad (2013)

Fara nume, fara insigne, fara mila.

Gen: Crima

Distributie: Sean Penn, Ryan Gosling, Emma Stone, Josh Brolin, Nick Nolte

Regizor: Ruben Fleicher [a mai regizat: The List(2013), 30 Minutes or Less(2011), Zobieland(2009), The Right Now! Show(2007)]

Buget: 60.000.000 $
Incasari: 106.000.000 $

Nota Gealapa: 7.40

Los Angeles, 1949: o echipa secreta de agenti de politie condusi de un sergent veteran de razboi, incearca sa destrame imperiul unui mafiot care controleaza intreg orasul.

Daca va este dor de un film clasic cu gansteri ai anilor '40, acesta este alegerea perfecta. Cu o distributie aleasa pe spranceana, plina de nume obisnuite sa fie in roluri principale si cu un scenariu clasic, fara inflorituri inutile, acest film nu avea cum sa dea gres.

Povestea este una arhi-cunoscuta. Un ganster controleaza toate afacerile necurate dintr-un oras si, pentru ca toata politia este mituita, este nevoie e cativa oameni onesti, cu coloana vertebrala, care sa incerce sa il opreasca. Actiunea desfasurandu-se in aunl 1949, atentia nu va va fi distrasa  de explozii fitoase si efecte speciale generate pe calculator. Aveti parte numai de clasicele rafale de mitraliera.

Toate numele sonore din diostributie au o vasta experienta in filme de actune, astfel incat a fost floare la ureche pentru ei sa intre in pielea unor baieti duri care vor sa puna raul cu botul pe labe. Dintre toti, i-as evidentia pe Seann Penn si Ryan Gosling. Emma Stone are o prezenta discreta, dar incantatoare.

Trailerul unui film pentru nostalgici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!