joi, 24 aprilie 2014

Big Miracle (2012)

Gen: Drama

Distributie: Drew Barrymore, John Krasinski, John Pingayak, Ahmaogak Sweeney, John Chase

Regizor: Ken Kwapis [a mai regizat: Friday Night Dinner(2012), Susan 313(2012), He's Just Not That Into You(2009), License to Wed(2007), The Sisterhood of the Traveling Pants(2005)]

Buget: 40.000.000 $
Incasari: 20.000.000 $

Nota Gealapa: 7.05
Metascore: 61/100

O poveste bazata pe fapte reale care ne prezinta un reporter al unei televiziuni locale, care are norocul sa dea peste un subiect care va ajunge sa mobilizeze intreaga suflare americana in incercarea de a salva de la moarte trei balene izolate in gheata polara.

Uneori povestile reale iti ofera tot ce ai nevoie pentru un scenariu reusit. Asa se intampla si in acest caz, regizorul nefiind nevoit sa infloreasca foarte mult. Pana si povestile de dragoste acre se infiripa in film sunt si ele reale. Acesta este un film bun pentru a fi urmarit cu copiii pentru a le preda o lectie de umanitate dar si impreuna cu o iubita care vreti sa va perceapa ca un spirit sensibil.

Nu stiu cum au facut efectele CGI, dar balenele alea par al naibii de realiste. De asemenea, este foarte interesant si amestecul de culturi si medii: politicieni, presa, inuiti, soldati, industria petroliera etc. Aveti grija sa ramaneti in fata ecranelor si pentru genericul de la sfarsit, cand sunt prezentati in paralel actorii si personajele dupa care scenariul a fost inspirat.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!