marți, 29 aprilie 2014

Bani (2008)

Gen: Thriller

Distributie: Andrei Gheorghe, Dan Vatcu, Florin Piersic Jr., Octavian Strunila, Tatiana Iekel

Regizor: Florin Piersic Jr. [a mai regizat: Killing Time(2012), Eminescu versus Eminem(2005), Fix Alert(2005)]

Nota Gealapa: 6.35

O colectie de filmulete navand ca tema motivele pentru crae unii au cateodata nevoie disperata de bani si lucrurile pe care sunt in stare sa le faca pentru a ii obtine.

La inceput am avut sentimente amestecate cu privire la acest film. Unele filmulete erau foarte bune, iar altele erau de-a dreptul jenante. Dupa aceea, m-am documentat si am inteles ce a facut Florin Piersic Jr. Dati-mi voie sa va explic in randurile urmatoare.

Omul s-a gandit prima data ca vrea sa faca un film. Apoi a meditat asupra subiectului si a ales banii. dupa care si-a dat seama ca nu prea are bani sa faca un film corespunzator. Din acest motiv, a lansat o invitatie catre oricine interesat sa faca un scurt metraj cu acest subiect, sa i-l trimita. S-au trimis vreo 40 de filmulete, el a ales 12 dintre ele, a mai facut si el vreo doua ca sa nu zica lumea ca nu a contribuit chiar cu nimic si gata filmul.

Primeste o nota bunicica pentru efortul apreciabil si modul in care au fost realizate cateva dintre filmuletele amatoare dar si pentru cele ale regizorului, dar cam atat. Din pacate, acest film este atat de bun incat nu are nici macar un trailer, dar mai jos il puteti urmari in intregime:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!