luni, 28 aprilie 2014

The Watch (2012)

Voi aveti protectie?

Gen: Comedie

Distributie: Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill, Richard Ayoade, Rosemarie DeWitt

Regizor: Akiva Schaffer [a mai regizat: Hot Rod(2007)]

Buget: 68.000.000 $
Incasari: 35.000.000 $

Nota Gealapa: 5.80

Patru barbati formeaza o patrula a cartierului i incercarea de a-l descoperi pe criminalul care le-a omorat unul dintre vecini si se trezesc in fata unei invazii extraterestre pe care trebuie sa o opreasca.

Nu ma deranjeaz astfel de idei tacanite aparute intr-o seara la un joint si transformate in filme peste noapte. Multe filme bune au aparut asa. Problema mea cu acest film este lipsa umorului. Aceasta poveste halucinanta este foarte ofertanta pentru scenaristi si ar fi putut iesi o comedie cu adevarat buna.

Nici cei din distributie nu cred ca au crezut prea tare ca pot face un film bun, altfel nu vad de ce ar fi avut o atitudine asa conservatoare. Prestatia lor lasa impresia ca au lucrat intr-un program dela 8:00 la 17:00 si abia asteptau sa treaca timpul sa mearga acasa. Siingurul care reuseste sa fie amuzant si care face ca acest film sa ia nota de trecere este Jonah Hill.

Filmul reuseste sa fie captivant doar datorita povestii, dar cu siguranta nici asta nu va va tine in fata ecranelor daca nu sunteti fan Ben Stiller sau Vince Vaughn. daca nu sunteti obisnuiti si nu va plac genul de filme in care cei doi apar mai bine sariti peste acest film, altfel o sa vi se para scarbos si de prost gust.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!