sâmbătă, 19 aprilie 2014

The Human Centipede (First Sequence) (2009)

Gen: Horror

Distributie: Dieter Laser, Ashley C. Williams, Ashlynn Yennie, Akihiro Katamura, Andreas Leupold

Regizor: Tom Six [a mai regizat: The Human Centipede II (Full Sequence)(2011), I Love Dries(2008), Honeyz(2007), Gay in Amsterdam(2004)]

Buget: 1.500.000 $
Incasari: 500.000 $

Nota Gealapa: 4.65
Metascore: 33/100

Un doctor nebun rapeste si mutileaza trei turisti, cusandu-le gurile derectul celorlalti, in incercarea de ai transforma intr-un centiped uman, care sa fie animalul lui de companie.

 Ideea, asa bolnava, este una originala si aveam sperante sa fiu dat pe spate. Am fost, dar intr-un mod negativ. Acest film putea fi realizat mult mai bine. Sunt atatea lipsuri in poveste si in modul cum este realizat "animalul" in jurul caruia se concentreaza actiunea, incat nu reuseste decat sa fie gretos si amuzant pe alocuri. Acesta nu este un film horror clasic. Este un film horror pentru stomacul vostru, atat de scarbos este la un moment dat.

Distributie cvasi-necunoscuta si toate cliseele prezente si ele, fac ca prestatia actoriceasca sa fie si ea in nota filmului, adica foarte slaba. Personajul negativ are totusi stofa de doctor nebun si isi face treaba decent. Nici nuditatea folosita pentru a comepnsa nu are efectul dorit, avand in vedere contextul ciudat si scarbos in care este folosita. Actorii crae au format centipedul, beneficiau de masaje lungi la sfarsitul fiecarei zi de filmare, datorita pozitiei incomode in care erau nevoiti sa stea. Ar fi trebuit sa primeasca si apa de gura.

Multe actrite au plecat dezgustate de la auditii, cand au aflat in ce consta actiunea filmului. Cinematografele din Canada au fost foarte inventive cand au rulat acest film. Au inventat ceea ce se chema "centipede deal", care presupunea sa iti cumperi doua bilete si sa il primesti pe al treilea gratuit.

Acest film face apel la curiozitatea macabra a oamenilor de a vedea ciudatenii. Aceeasi curiozitate si acelasi instinct care, in trecut, au facut foarte populare frak showrile. Asa ca, desi va spun ca este un film foarte prost, multi dintre voi il vor vedea oricum. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!