luni, 21 aprilie 2014

The Wolfman (2010)

Gen: Thriller

Distributie: Benicio Del Toro, Anthony Hopkins, Emily Blunt, Simon Merrells, Gemma Whelan

Regizor: Joe Johnston [a mai regizat: Not Safe for Work(2014), Captain America: The First Avenger(2011), Hidalgo(2004), Jurassic Park III(2001), October Sky(1999)]

Buget: 150.000.000$
Incasari: 265.000.000 $

Nota Gealapa: 6.45
Metascore: 43/100

Un american se intoarce acasa, pentru inmormantarea fratelui sau, dar este muscat de un varcolac si blestemat astfel, pentru totdeauna.

Cand vezi in distributie Anthony Hopkins si Emily Blunt, te astepti ca filmul sa fie bun indiferent de subiect. Din pacate, nu stiu cum au reusit producatorii, dar, in acest caz, au dat-o in bara.Pe langa subiectul super tocit deja, nici modul in care a fost pusa in scena povestea nu estedeloc atragator. Anthony Hopkins se zbate ca un peste pe uscat, incercand sa scoata bici din cacatul de scenariu care i-a fost pus la dispozitie. De Benicio Del Toro nu am mai auzit dupa aceste film si nici nu ma mir.

Varcolacul prezente in acest film este realizat acceptabil, dar cu siguranta, este cam cel mai incet la minte varcolac din cati am vazut prin filme. Sunt convins ca restul haitei l-ar fi izgonit din padurea lor. Tensiunea este ingredientul principal in orice thriller si este exact ce lipseste cel mai mult acestui film. Incercand sa impace si fanii filmelor horror dar sa fie si emotional, acest film a "reusit" sa nu faca nici unul din cele doua lucruri bine si sa ii enerveze pe toti.

Chiar si asa, daca sunteti un fan al filmelor cu varcolaci trbuie bifata si aceasta productie.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!