luni, 14 aprilie 2014

Fast & Furious 6 (2013)

Toate drumurile duc la asta.

Gen: Actiune

Distributie: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez

Regizor: Justin Lin [a mai regizat: Fast Five(2011), Fast & Furious(2009), Finishing the Game: The search for a New Bruce Lee(2007), The Fast and the Furious: Tokyo Drift(2006), Annapolis(2006)]

Buget: 160.000.000 $
Incasari: 1.079.000.000 $

Nota Gealapa: 7.90

Toata echipa se reuneste, lucrand, de aceasta data, de partea corecta a legii, incercand sa prinda un criminal a carui operatiune se intinde in toata Europa, toate astea in schimbul gratierii totale.

Cand a inceput seria de filme Fast & Furious  am fost fan. Apoi am inceput sa ma plictisesc si sa cred ca au lungit-o prea mult. Dupa ce am urmarit acest al saselea film, pot sa spun ca am redevenit fan si ca asa trebuie sa arate un film de actiune.

Chiar cand ma gandeam ce se mai poate intampla si cate curse de masini sa mai suportam, au adus in scena un avion si un tanc si au dus totul la alt nivel. Filmul nu mai are legatura decat tangential cu cursele de masini ilegal, seria s-a transformat intr-un film de actiune serios. Nu veti gasi interpretari de Oscar, dar veti gasi tone de efecte speciale si scene de actiune care va vor tine cu sufletul la gura.

Pentru prima data, abia astept sa apara Fast and Furious 7, anuntat deja pentru 2015, mai ales acum ca stiu ca personajul negativ va fi Jason Statham, inca un actor bun pentru filmele de actiune.

Trebuie sa faceti, totusi,  cateva concesii in ceea ce priveste realismul. Scena finala dureaza o vesnicie, un avion urias este doborat de o masina pe o pista de aterizare care probabil are vreo 50 de km.

In concluzie,  Fast & Furious 6 este exact ce v-ati astepta sa fie: un film pentru barbati, plin de adrenalina, de masini tunate, de urmariri de masini si barbati carora le iese testosteronul prin pori.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!