miercuri, 23 aprilie 2014

Bare Knuckles (2010)

Gen: Actiune

Distributie: Jeanette Roxborough, Martin Kove, Louis Mandylor, Bridgett Riley, Joanne Baron

Regizor: Eric Etebari [aflat la primul lung-metraj]

Buget: 600.000 $

Nota Gealapa: 3.95

Povestea unei barmanite al carui potential a fost observat de un impresar si ajunge peste noapte sa participe la lupte feminine de full-contact.

Nu stiu de unde sa incep sa descriu cat de jenant este acest film. Aparent, orice femeie care este cat decat flexibila si poate la o adica sa se fereasca de un pumn, poate deveni peste noapte una dintre cele mai bune luptatoare feminine, fara nici un pic de antrenament.

Povestea slaba si cu gauri mai multe decat o bucata de svaiter, este asezonata cu o interpretare patetica a tuturor membrilor din distributie, fara nici o exceptie. Luptele prezentate sunt si ele in nota filmului, adica de toata jena. Am vazut mame care isi lovesc copiii mai tare decat se lovesc fetele astea. Miscarile  fetelor sunt decupate parca din jocul Street Fighte (cel pe televizor). Asta se intampla cand incerci sa transformi peste noapte niste femei care de meserie sunt cascadoare, in actrite profesioniste. In plus, Martin Kove intr-un rol pozitiv este ca un elefant intr-un magazin de bibelouri.

Primeste nota de trecere doar pentru fetele dragute, imbracate in fustite care se paruiesc pe acolo.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!