luni, 7 aprilie 2014

Knuckle (2011)

12 ani. 3 clanuri. Un razboi.

Gen: Documentar

Distributie: James Quinn McDonagh, Paddy Quinn McDonagh, Michael Quinn McDonagh, Ian Palmer

Regizor: Ian Palmer [aflat la primul lui film]

Buget: -
Incasari: 5.000 $

Nota Gealapa: 7.05

O calatorie de 12 ani in lumea secreta si brutala a luptelor intre clanurile irlandeze.

Dupa un incident stupid petrecut la o nunta, in urma caruia o persoana a murit si alta a fost inchisa pentru omor, trei clanuri, pana atunci prietene, au inceput sa se urasca de moarte. Singura metoda gasita pentru a nu degenera acest conflict a fost ca luptele dintre ei sa fie organizate. Autorul documentarului urmareste acest fenomen timp de 12 ani.

Acest film ne arata o lume atat de violenta intr-un loc pe care il credeam atat de civilizat. Toata lumea accepta aceasta situatie, politia nu are ce sa faca, iar lupta pentru suprematie este tot ce conteaza. Scopul acestei lupte il reprezinta banii si dorinta de a dovedi superioritatea unui clan in fata celorlalti.

Aceste lupte cu mainile goale, oricat de dure sunt, au totusi niste arbitrii alesi adhoc si foarte rar se intampla ca cineva sa fie lasat lat. Fiind vorba de oameni foarte mandri, acestia continua de obicei pana unul dintre ei nu mai poate sta in picioare de oboseala. O lupta poate sa dureze si patru ore, iar pagubele se repara cu doua, trei sau trei zeci de copci.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!