miercuri, 9 aprilie 2014

Hatchet II (2010)

Victor Crowley mai invie odata.

Gen: Horror

Distributie: Danielle Harris,  Kane Hodder, Tony Todd, Parry Shen, AJ Bowen

Regizor: Adam Green [a mai regizat: Frozen(2010), Spiral(2007), Cheerleader Camp(2007), Hatchet(2006), Coffe & Donuts(2000)]

Buget: 800.000 $
Incasari: 65.000 $

Nota Gealapa: 5.80

Una din pitipoancele din filmul trecut scapa cu viata si se intoarce in mlastina insotita de o mana de oameni inarmati, determinata sa omoare acest criminal in serie pentru totdeauna.

De obicei cand se face un sequel pentru un film bun, este mult mai prost decat filmul initial. In cazul acesta este vorba despre continuarea unui film original prost de la inceput. Puteti doar sa va dati seama cam cat de rau este. Este atat de prost, incat este amuzant pe ici pe colo.

De exemplu, daca tai un om pe jumatate, ii pui un picior pe cap si il tragi de coloana, o sa ii decojesti pielea si o sa ramai in mana cu ceva care seamana cu papusile alea din laboratoarele de anatomie, numai ca vie.Am dat nota de trecere pentru cea mai ciudata decapitare pe care am vazut-o. aceasta are loc in timpul unei partide de sex, iar corpul fara cap isi continua treaba, din instinct. Este de-a dreptul amuzant.

In rest, nu as avea pentru ce sa maresc punctajul. Prestati actorilor este la nivelul unei piese de teatru dintr-o scoala generala. Scenariul este prost, actiunea nu are logica si nici mcar crimele nu sunt plauzibile.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!