luni, 14 aprilie 2014

Embrace of the Vampire (2013)

Gen: Horror

Distributie: Sharon Hinnendael, Kaniethiio Horn, C.C. Sheffield, Chelsey Reist, Victor Webster

Regizor: Carl Bessai [a mai regizat: No Clue(2013), Sisters & Brothers(2011), Fathers & Sons(2010), Repeaters(2010), Cole(2009)]

Nota Gealapa: 4.80

O orfana virgina, afla in primul an de facultate ca este un dhampir, un vanator care trebuie sa omoare un vampir crae vrea sa o dezvirgineze ca sa devina om din nou.

Mi-era dor de un film prost. Nota 5 este doar pentru limba romana de la inceputul filmului. Atatea gauri in povestea acestui film si in modul in care evolueaza actiunea incat nu as sti cu ce sa incep. Nu stiu care a fost bugetul acestui film, dar saracia se vede aproape in fiecare cadru.

Distributia a fost aleasa in felul urmator: pustoaice uratele dornice sa devina actrite si dispuse la scene de nuditate excesiva pentru a avansa in cariera. Anumite scene din acest film sunt la limita unui film porno. Atata nuditate nu vedeam nici in Emanuelle cand eram in scoala generala si ma uitam pe furis la televizor cu volumul la nivelul 1. Protagonista, o virgina cu fantasme de nimfomana, incearca din greu sa fie o copie a lui Kristen stewart din Twilight, dar esueaza lamentabil si ajunge sa fie chiar mai penibila decat originalul, oricat de greu de crezut ar fi asta.

Desi se recomanda a fi un film horror, nu o sa tresariti nici macar odata, ba mai mult veti sti sfarsitul filmului cam cu 30 de minute inainte sa se intample. Daca sunteti in cautare de cosmaruri acest film nu vi le va provoca, si puteti sa sariti linistiti peste el. Singurul lucru care v-ar putea determina sa vizionati aceasta productie este sa fiti un fan inrait al filmelor cu vampiri si as nu puteti dormi noaptea stiind ca ati ratat unul

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!