vineri, 18 aprilie 2014

Before Midnight (2013)

OPoate sunt eu misogin, dar parca tot femeia e de vina si in relatia asta.

Gen: Drama

Distributie: Ethan Hawke, Julie Delpy, Seamus Davey-Fritzpatrick, Jennifer Prior, Charlotte Prior

Regizor: Richard Linklater [a mai regizat: Boyhood(2014), Bernie(2011), Me and Orson Welles(2008), Inning by Inning: A Portrait of a Coach(2008), A Scanner Darkly(2006)]

Buget: -
Incasari: 9.000.000$

Nota Gealapa: 7.75

Filmul ne prezinta povestea unui cuplu de indragostiti, impreuna de 20 de ani, care la sfarsitul unei vacante in Grecia sunt pusi in fata unor decizii capitale, care le-ar putea pune in pericol relatie.

Nu as fi crezut vreodata ca Ethan Hawke este capabil de astfel de roluri. Il vedeam interpretand numai betivi si batausi. Iata ca si pus sa dea viata unui barbat divortat care si-a refacut viata, acre are trei copii si trebuie sa isi salveze viitorul, se descurca admirabil. Intreaga distributie de altfel a facut sa para, pe alocuri, ca toata lumea din film este o mare familie , datorita chimiei foarte bune dintre protagonisti.

Acest film nu va va stimula vizual in nici un fel. Nu este sex, nu sunt explozii, nu sunt urmariri de masini, nu sunt impuscaturi...nimic. Va va gadila numai urechile. Puterea acestui film sta in scenariu si in discutiile dintre personaje, discutii despre viata, relatii, familie, toate foarte naturale si credibile.

Trailer:



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!