duminică, 20 aprilie 2014

Priest of Evil (2010)

Titlu original: Harjunpää & pahan pappi

Gen: Thriller

Distributie: Peter Franzen, Irina Bjorklund, Sampo Sarkola, Ville Virtanen, Tommi Korpela

Regizor: Olli Saarela [a mai regizat: The Year of the Wolf(2007), Rolle and the Woods Sprite(2001), Bad Luck Love(2000), Ambush(2009), The Redemption(1997)]

Buget: 2.000.000 $

Nota Gealapa: 6.40

Un politist onest incearca sa scape de fantasmele trecutului si incearca sa isi salveze familia dupa ce una din fiicele lui a fost omorata. In acelasi timp incearca sa prinda un criminal in serie care ii ameninta, in cele din urma, familia si care crede ca este trimisul lui Dumnezeu.

Inca nu m-am oprit din cascatul pe care l-am dobandit urmarind acest film, mult prea lung pentru binele lui. Probabil ca daca ar fi fost mai scurt cu vreo 30 de minute, actiunea ar fi avansat mai rapid si rezultatul ar fi fost unul mia agreabil. Asa, insa, este impanzit de scene lungi si inutile crae nu fac altceva decat sa plictiseasca.

Despre interpretare nu pot sa am o parere relevanta, necunoscand limba. Fizic, par credibile personajele, dar am observat ca finlandezii se confrunta cu o criza de femei frumoase.Protagonistul, dar mai ales antagonistul, au facut o treaba foarte buna. Restul distributiei "a jucat in nota echipei". Daca doriti sa incercati si altceva decat Hollywood si Romania Film va recomand. 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!